t f
^

Back Office

Maak kennis met onze back office. Elke vestigingsmanager heet u van harte welkom in een van onze tandartspraktijk. Tandheelkunde met passie, in het hart van Amsterdam Zuidoost.

Marijke

Mijn naam is Marijke en ik ben vestigingsmanager van tandartspraktijk zuidoost. Ik werk al ruim 13 jaar voor tandartspraktijk zuidoost, vanaf het begin samen met Peter Koelewijn, eerst als assistente en nu al jarenlang als manager. Elke dag ga ik met veel plezier naar mijn werk, dit komt deels door het fantastische team en deels omdat ik van de wijk Amsterdam zuidoost houd. Een dynamisch stadsdeel met zoveel culturen, en midden in het hart van deze wijk hebben wij 2 mooie praktijken waar ik erg trots op ben.


Merel Bos

Mijn naam is Merel en ik woon sinds 2007 in Amsterdam Zuidoost samen met mijn man en mijn zoontje. Ik ben sinds 1 januari 2007 werkzaam bij Tandartspraktijk Zuidoost als preventie assistente. Sinds 2014 ben ik ook de vestigingsmanager van de locatie Bijlmerdreef. De afwisseling tussen werken als manager en werken op de kamer is erg leuk, ik maak alles van beide werelden mee. We zijn een ontzettend leuk en hecht team. Ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk toe. Ik vind het belangrijk dat mensen zich hier op hun gemak voelen en met een fijn gevoel hier weggaan.


Jurriette van der Hoeven

fotos-tpzo0

Jolande Geertsema

fotos-tpzo0Mijn naam is Jolande Geertsema en sinds december 2015 werk ik met veel plezier in het Back-Office team van deze mooie praktijk. Ik zet mij in om de dagelijkse gang van zaken verder te professionaliseren. Het werken hier is dynamisch en afwisselend. Mijn werk geeft mij veel energie en samen met mijn collega’s heb ik het doel om van iedere patiënt een fan van de praktijk te maken!