t f
^

Mondhygiënisten

Maak kennis met onze mondhygienisten. Elke mondhygienst is professioneel geschoolde en heet u van harte welkom in onze tandartspraktijk. Tandheelkunde met passie, in het hart van Amsterdam Zuidoost.

Deyenne Marengo – mondhygieniste

GR_TZO_0014_IMG-20150502-WA0000Mijn naam is Deyenne Marengo en woon in Monnickendam. Ik ben sinds mei 2014 werkzaam bij Tandartspraktijk Zuidoost als preventie assistente. Ik mag mijzelf in het jaar 2015 Mondhygiënist noemen, dan ben ik afgestudeerd. Ik werk hier met heel veel plezier, en hoop dat ik nog jaren hier ben. Het leuke aan het werken bij Tandartspraktijk Zuidoost is, de samenwerking met mijn collega’s van verschillende leeftijden en culturen, maar dat geldt ook voor de verschillende patiënten die hier binnen komen. Verder heb ik als motto een gezonde mond is een gezond lichaam, hiervoor kunnen wij samen zorgen.


Lisa de Wit – mondhygieniste

fotos-tpzo0529
Mijn naam is Lisa de Wit. Ik ben geboren en getogen in het oosten van het land. In februari 2016 heb ik mijn studie mondzorgkunde afgerond in Groningen. Na mijn studie ben ik voor 2 maanden naar Suriname afgereisd om daar als mondhygiënist in een tandartsenpraktijk te werken. Aldaar heb ik met mensen van verschillende culturele achtergronden mogen werken en wil ik deze samenwerking graag voortzetten bij het mooie stadsdeel Zuid oost. Vanaf april 2016 ben ik werkzaam op maandag en dinsdag op beide locaties. Hopelijk zie ik u daar!