t f
^

Preventie Assistentes – tandartspraktijk Zuidoost

Maak kennis met onze preventie assistentes. Elke preventie assistente is professioneel geschoolde en heet u van harte welkom in onze tandartspraktijk. Tandheelkunde met passie, in het hart van Amsterdam Zuidoost.

Shenaz Akbarkhan – preventie assistente

GR_TZO_0011_image1Mijn naam is Shenaz Akbarkhan. Ik ben geboren in Amsterdam Zuidoost en ik ben sinds april 2010 werkzaam bij Tandartspraktijk Zuidoost als preventieassistente. Ik ga iedere dag met plezier naar de praktijk, mede dankzij het leuke en gezellige team waar wij mee samen werken.

 


Beverly Ampomah – preventie assistente – Mondzorgkunde Student

fotos-tpzo53Mijn naam is Beverly en sinds februari 2016 heb ik me aangesloten bij het team in Zuid-Oost.
Ik studeer momenteel Mondzorgkunde aan de hogeschool in Amsterdam. Ik heb als visie om samen met mijn patiënten een gezonde mond te behalen. Dat gebeurt door efficiënte behandelingen van ons en een goede inzet van de patiënt. Samen kunnen we een mooi resultaat behalen. Ik hoop u binnenkort te verwelkomen met een grote glimlach.

 


Isabella Bazzini – preventie assistente – Tandheelkunde studente

GR_TZO_0005_Laag 2Mijn naam is Isabella en sinds maart 2015 ben ik werkzaam in de praktijk als (preventie)assistente. Op het moment ben ik vijfdejaars student Tandheelkunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Het werk is zeer leerzaam en uitdagend, waar ik zeker profijt van heb in mijn latere carrière. Het gezellige en jonge team, de variatie in culturen en leeftijden van patiënten maakt het werken hier erg leuk.


Merel Bos – preventie assistente

Mijn naam is Merel en ik woon sinds 2007 in Amsterdam Zuidoost samen met mijn man en 2 kinderen. Ik ben sinds 1 januari 2007 werkzaam bij Tandartspraktijk Zuidoost als preventieassistente. Sinds 2014 maak ik ook deel uit van het Backoffice team. De afwisseling tussen werken als backoffice medewerkster en werken op de kamer is erg leuk, ik maak alles van beide werelden mee. We zijn een ontzettend leuk en hecht team. Ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk toe. Ik vind het belangrijk dat mensen zich hier op hun gemak voelen en met een fijn gevoel weggaan.


Kim Dekker – preventie assistente

GR_TZO_0018_20150429_130505Mijn naam is Kim Dekker. Ik ben geboren en opgegroeid in Amsterdam en nu woonachtig in Purmerend. Ik ben werkzaam als preventieassistente bij tandartspraktijk zuidoost sinds 1 september 2012. Binnen 3 jaar heb ik 4 cursussen afgerond en ik leer dagelijks bij in de praktijk. Elke dag ga ik met plezier en enthousiasme naar mijn werk. Mijn doel is om mensen met een lach de deur uit te zien gaan. Graag zien wij u in één van de 2 locaties!

 


Mimi Dompig – preventie assistente

GR_TZO_0022_20150429_125705Mijn naam is Milagro en ik woon in Amsterdam Zuidoost. Na het afronden van de opleiding tandartsassistente, werk ik sinds januari 2015 bij Tandartspraktijk Zuidoost. Ik ga met plezier naar het werk omdat ik het leuk vind om mensen te helpen. Daarnaast hebben we een gezellig team en zorgen we ervoor dat de patiënt met een tevreden gevoel vertrekt.                                                                                                                                            


Sanne Hazeleger – preventie assistente

GR_TZO_0017_IMG_2046Mijn naam is Sanne Hazeleger. Sinds juli 2014 ben ik bij de praktijk begonnen als tandartsassistente. Sinds de zomer van 2015 ben ik werkzaam als preventieassistente en hoop ik nog meer cursussen te kunnen behalen. Wij hebben een leuk, gezellig, enthousiast en energiek team. Ik ben ontzettend blij dat ik daar een onderdeel van ben. Elke dag is weer anders en uit elke dag haal ik leermomenten. Ik ga daarom ook met veel plezier naar mijn werk. Hopelijk zien wij u in één van onze praktijken.


Tanya Hoogendorp – preventie assistente – Mondzorgkunde student

GRfotos-tpzo100Mijn naam is Tanya Hoogendorp, derdejaars Mondzorgkunde student aan InHolland in Amsterdam. Sinds april 2016 ben ik werkzaam in een team als preventieassistente bij Tandartspraktijk Zuidoost. Mijn doel is mensen te inspireren en motiveren om een gezonde mond te krijgen en dat te behouden. Ik hoop u spoedig te zien in een van de praktijken!


Marjolein Ossef – preventie assistente – Mondzorgkunde student

GR_TZO_0013_IMG_2067Mijn naam is Marjolein Ossef en ik woon in Utrecht. Ik kom oorspronkelijk uit Hengelo (ov) en ben een echte Twentenaar. Ik heb de opleiding tandartsassistente afgerond en studeer nu mondzorgkunde aan de hogeschool in Utrecht. Ik ben in 2014 binnen gekomen via mijn stage. Ik werk hier met veel plezier dankzij het leuke team en de afwisseling in werkzaamheden. Wij ontvangen u graag met open armen.                                                                                                                                            


Robyn ter Hennepe – preventie assistente

GR_TZO_0023_20150429_125546Een warm welkom hier bij bij onze praktijk. Ik ben Robyn ter Hennepe en ben uw preventieassistente. Dit doe ik met veel plezier sinds mei 2013, veel van u zullen mij op beide vestigingen zien. 
Naast mijn werk ben ik ook een fanatieke sporter als hockeyster rond te omgeving Velsen/Haarlem. Daar ben ik ook woonachtig samen met mijn konijn Puk. 
Ik wil jullie hier in de praktijk een prettig en vertrouwd gevoel geven, zodat u met een gerust hart weer terug kunt komen. 

Ik hoop u graag te kunnen ontmoeten op één van de vestigingen.


Rachel – preventie assistente

fotos-tpzo21Sinds 2009 maak ik onderdeel uit van het enthousiaste en gedreven team van Tandartspraktijk Zuidoost. Iedere dag ga ik met een grote glimlach richting Amsterdam Zuidoost en streef ik ernaar de patiënten met net zo’n grote glimlach de praktijk uit te laten lopen!

 

 


Maria Nieuwbrug – preventie assistente

GR_TZO_0006_e91ec3dbfa67dd582be3dbe37af0fa1eMijn naam is Maria en ik werk sinds 2009 met veel plezier in de tandheelkunde. Ik heb met allerlei specialisten samen gewerkt. Sinds 2014 werk ik bij Tandartspraktijk Zuidoost en ik moet eerlijk vertellen dat er maar weinig praktijken zijn zoals deze. De visie en de zorg die er voor de patiënt is liggen helemaal op mijn lijn van hoe het in de tandheelkunde zou moeten zijn.


Manuel Racho – preventie assistent – tandheelkunde student

fotos-tpzo52Mijn naam is Manuel Racho, ik ben geboren en getogen in Hengelo. Sinds 2012 woon ik in Amsterdam en volg ik mijn master tandheelkunde aan het ACTA. Naast mijn studie werk ik met veel enthousiasme als preventie assistente bij Tandartspraktijk Zuidoost. Mijn passie is om hoogwaardige kwaliteit te leveren en hierbij hou ik uiteraard rekening met de wens van de patiënt. Hierbij is geduld een schone zaak. Daarnaast leer ik met veel interesse alvast de fijne kneepjes van het vak als tandarts. Ik kijk er graag naar uit om jullie in 2018 als tandarts te verwelkomen!


Nachaira Tewari – preventie assistente

GR_TZO_0016_IMG_2051Mijn naam is Nachaira Tewari. Sinds december 2013 reis ik dagelijks vanuit Hoofddorp naar de praktijk om samen met de tandartsen en de assistentes de beste zorg te verlenen. Elke dag verschillende patiënten en behandelingen maakt het werken bij de praktijk heel leuk, geen eén dag is hetzelfde. Ik leer nog steeds elke dag meer binnen de praktijk en ook met behulp van cursussen. Door de fijne sfeer binnen het team ga ik elke dag met plezier naar het werk.

 


Larissa Wagner – preventie assistente

GR_TZO_0028_20150428_163414Mijn naam is Larissa Wagner, ik ben 20 jaar en geboren in Purmerend.In september 2014 ben ik afgestuurd als Tandartsassistente en ik ben sinds februari 2015 werkzaam bij tandartspraktijk zuidoost. Het gezellige team en de variatie in culturen en leeftijden van patiënten maakt het werken hier erg leuk en een uitdaging.

 

 


Benedicta Wilson – preventie assistente

GR_TZO_0002_Schermafbeelding-2012-02-02-om-11.47.11