t f
^

Tandartsen

 
Maak kennis met onze tandartsen. Onze tandarts heet u van harte welkom in onze tandartspraktijk. Tandheelkunde met passie, in het hart van Amsterdam Zuidoost.

Peter Koelewijn– tandarts

fotos-tpzo13Met veel plezier werk ik al meer dan tien jaar bij Tandartspraktijk Zuidoost. Ik studeerde in Amsterdam in de jaren negentig aan het ACTA. Naast mijn passie voor moderne tandheelkunde, hou ik veel van mijn gezin, van muziek en ben ik een fanatiek hardloper. Ik geniet dagelijks van het realiseren van mijn dromen. Een van die dromen is het mogelijk maken van de mooiste tandheelkunde in Amsterdam Zuidoost. Een stadsdeel van uitersten met een schitterende veelzijdige cultuur en prachtige mensen. Tandheelkunde met passie, in het hart van Amsterdam Zuidoost.


Amber Delmeé– tandarts

GRfotos-tpzo22Mijn naam is Amber Delmee, met veel plezier ben ik werkzaam als tandarts in tandartspraktijk Zuidoost. Het leuke team en de goede werksfeer zorgen voor een optimale samenwerking, waardoor de beste zorg geleverd kan worden voor u als patiënt. Mijn passie is om mensen zo goed mogelijk te helpen. Hierbij staat aandacht voor elke patiënt en het nastreven van hoge kwaliteit bovenaan. Daarnaast sport ik graag in mijn vrije tijd en ik hou van reizen.
       


Annemijn de Groot– tandarts

GR_TZO_0009_IMG_2012Sinds januari 2015 ben ik als tandarts werkzaam binnen het enthousiaste team van tandartspraktijk Zuidoost. Na opgegroeid te zijn in Leidschendam (Zuid-Holland) ben ik 8 jaar geleden naar Amsterdam verhuisd om te studeren aan het ACTA. Binnen het werk haal ik mijn plezier zowel uit het contact met patiënten, werken met collega’s en de technische kant die het vak te bieden heeft. Ik vind goede zorg met rust, begrip en aandacht belangrijk. Met gedreven collega’s helpen wij u uw gebit naar een hoger niveau te brengen.

 


Alexandra Kesselring– tandarts

GRfotos-tpzo2223Met veel plezier mag ik het team van tandartspraktijk Zuidoost versterken! Ik ben in 2012 afgestudeerd als tandarts in Amsterdam en heb sindsdien in meerdere praktijken gewerkt. Bij het maken van een behandelplan vind ik het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met de wens van de patiënt en dat er wordt toegewerkt naar een gezonde situatie in de mond. Naast het werk als algemeen tandarts studeer ik Geneeskunde aan het AMC. Graag zie ik u bij tandartspraktijk Zuidoost!
 
 


Chris Soffner– tandarts

Mijn naam is Chris Soffner. Voor mij staan kwaliteit en communicatie centraal. Ik probeer de patiënt duidelijk inzicht te geven in de gebitstoestand en daarbij aandacht te hebben voor vragen en wensen van de patiënt. Naast esthetische aspecten realiseer ik vooral een stabiele, gezonde gebitssituatie. Tandartspraktijk Zuidoost is een moderne praktijk met een gedreven team van tandartsen en preventie-assistentes waar gewerkt wordt volgens de nieuwste richtlijnen. Wij werken samen met u aan een gezonde en stralende lach!


Jetske Stroo– tandarts

GR_TZO_0007_IMG_2176Mijn naam is Jetske Stroo en ik ben sinds 2005 afgestudeerd als tandarts in Amsterdam. Tijdens mijn studie heb ik mij verdiept in het behandelen van extreem angstige mensen. Ook vind ik het werken met kinderen erg leuk. Ik haal veel voldoening uit het verhelpen van pijn, zeker als de patiënt een beetje bang is. Ook word ik erg enthousiast van het opknappen van het gebit met wit vulmateriaal. In mijn vrije tijd sport ik graag, vooral yoga en hardlopen. In 2014 heb ik mij aangesloten bij het gezellige team van Tandartspraktijk Zuidoost.


Tanielle Thomas– tandarts

GR_TZO_0026_20150428_162830(0)Mijn naam is Taniëlle Thomas en voor velen ben ik al een bekend gezicht binnen de praktijk. Vanaf 2013 heb ik hier als preventie-assistente ervaring mogen opdoen en sinds mijn afstuderen in 2017 ben ik nu ook werkzaam als tandarts. Hierdoor ben ik bekend met de praktijk en haar gevarieerde groep patiënten. Door van te voren met u, uw wensen en doelen vast te leggen kunnen wij samen aan een pijn- en ontstekingsvrij gebit werken. U mag van mij een professionele en enthousiaste werkhouding verwachten vol goede voorlichting waarmee u het maximale uit uw mond en mondgezondheid kunt halen.


Anne Turan– tandarts

GR_TZO_0025_20150428_163317Ik ben Anne Turan. Geboren en getogen in Hengelo, inmiddels alweer 7 jaar woonachtig in het mooie Amsterdam. Met veel enthousiasme ben ik sinds januari 2015 werkzaam in Tandartspraktijk Zuidoost. De praktijk sluit goed aan bij mijn visie als tandarts: het continu streven naar een hoge kwaliteit van de zorg, de open en vriendelijke sfeer van de praktijk en het centraal staan van de patiënt. Met veel passie en geduld oefen ik mijn vak uit in Tandartspraktijk Zuidoost!

 Victoria Vera– tandarts

fotos-tpzo12Sinds mei 2016 werk ik bij Tandartspraktijk Zuidoost als tandarts. Ik ben in 2007 in Spanje afgestudeerd. Mijn werkervaring heb ik opgedaan in Spanje, Engeland en sinds 2 jaar in Nederland. Ik ben een enthousiaste en professionele tandarts gericht op het leveren van kwaliteit. Ik geloof dat preventie “de sleutel” voor een gezond gebit is. Daarnaast denk ik dat communicatie met patiënten zeer belangrijk is. Na gewerkt te hebben in verschillende landen, kan ik zeggen dat de gebruikte materialen en apparatuur van tandartspraktijk Zuidoost, op erg hoog niveau is.

“Por supuesto, estaré encantada de recibir y tratar a pacientes hispanohablantes y hacedles sentir como en casa!”