Tandartspraktijk Zuidoost

SpotlightIn de spotlight: Hermine van der Weerd

In de spotlight: Hermine van der Weerd

Bezoek je de praktijk dan kom je hoogstwaarschijnlijk verschillende medewerkers tegen. Wie zijn al deze medewerkers precies en waar houden ze naast hun werk nog meer van? Tijd om daarachter te komen.

“Sinds enkele jaren werk ik als receptioniste bij Tandartspraktijk Zuidoost. Ik heb het er ontzettend naar mijn zin. Dat komt door de fijne sfeer en omdat er een grote sociale visie is voor de samenleving. Wat erg belangrijk voor me is.

Wat ik leuk vind aan Zuidoost is dat het multicultureel is. Zodra het zonnig weer wordt begint het te leven op straat en zie je veel mensen BBQ’en, kinderen die lekker rondrennen en overal om je heen hoor je vrolijke muziek.

Ik heb zelf op de Caribbean gewoond en ben een vrije geest die ervan geniet om met allerlei verschillende mensen te werken. Ik hou van humor en grappen, maar ben ook graag een luisterend oor. Naast mijn werk studeer ik Psychologie en geniet ik van muziek, lezen, sporten en tijd spenderen met familie en vrienden. Je kunt mij ontmoeten aan de receptie op de Florijn.”

d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share