Erg tevreden met deze praktijk, er heerst een ontspannen sfeer tussen het personeel. er wordt geluisterd en altijd naar een oplossing gezocht. Wat een verschil met andere praktijken waar ik ben geweest, ik kan deze praktijk van harte aanbevelen.
— Andrea

Mijn zoontje van 3 had allemaal donkere aanslag op zijn tanden, op een zaterdagochtend gebeld of er toevallig die dag nog een plekje was voor schoonmaken, we konden gelijk die middag terecht. Was ook weer tijd voor een controle en dat kon ook gelijk. De tandarts nam goed de tijd om uit te leggen wat het was waar hij last van had. De assistente heeft het gepolijst. Ze stelde mijn zoontje goed op zijn gemak. Prettige ervaring.
— Anoniem

Sinds jaren cliënt bij deze tandarts. De consulten zijn altijd op een prettige manier verlopen, de info is duidelijk en de klant weet waar hij aan toe is.
— Dhr M.R. Pinas

Heel vriendelijke tandarts, als ook zijn team medewerkers. Ik heb geen negatieve ervaringen gehad. Hij is zeer deskundig.
— Henk Panday

Ik was altijd bang maar bij tandarts Koelewijn word ik serieus genomen. Er is altijd een vriendelijk praatje en goede voorlichting over de behandeling(en). Ook wordt er rekening gehouden met je verzekering en inkomen. Vooraf wordt een plan besproken. En het is fijn dat ze je kennen en er een vast team is! Allemaal aardig en gezellig zodat je gauw op je gemak bent.
— Anoniem

Mijn ervaring met deze praktijk is zeer positief!!!
— R. Martijn

Ik was jaren niet geweest, had slechte ervaringen gehad met ziekenfondstandartsen, maar deze praktijk was een verademing. Het contact is plezierig, en ook de avondopenstelling op dinsdags is modern.
— Anoniem
Blij met de tandarts en leuke medewerkers
— Liesbeth
Sinds een paar maanden kom ik nu in de nieuwe praktijk aan de Florijn, zo zou elke tandartspraktijk moeten zijn, ontzettend leuk personeel, iedereen gaat erg leuk met elkaar om, altijd tijd voor een praatje, leuke attenties voor kinderen, tandarts stelt je echt op je gemak. Kortom, de beste praktijk van de Bijlmer!
— Anoniem
Als het niet om tandartsen zou gaan, zouden ze op ieder vlak een 10 scoren, maar het zijn en blijven tandartsen, toch altijd spannend, hoewel ze een groot deel van mijn angst hebben weggenomen! Helemaal TOP.
— R. den Bak
Mijn ervaringen met de praktijk zijn zeer goed en ik zal ze aanbevelen bij een ieder die een tandarts nodig heeft.
— Syl Oost
Het team mensen werkzaam in deze praktijk is klantvriendelijk, accuraat, ze nemen de tijd voor je en ze zijn deskundig.
— Dhr. Raaijmakers
Heel vriendelijke tandarts, als ook zijn team medewerkers. Ik heb geen negatieve ervaringen gehad. Hij is zeer deskundig.
— Henk Panday