Tandarts

Boek afspraak

Fill this form

"Mijn naam is Abidah Saleem. Na mijn studie Tandheelkunde ben ik bij diverse praktijken werkzaam geweest en is mijn doel altijd geweest om optimale zorg te bieden voor iedereen die dat nodig heeft.

Deze praktijk biedt mij de mogelijkheid om mijn visie waarin zorg voor iedereen centraal staat en aan de hoogste eisen voldoet uit te voeren. Ik hou van de veelzijdigheid in mijn werk en bedrijf de tandheelkunde in de breedste zin van het woord. Met behulp van nascholing trajecten blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het vak en streef ik ernaar om mijn patiënten naar tevredenheid te behandelen.
Specialisme
Diploma
BIG
09915406202
Werkdagen
Thursday

Snel geholpen

In de ochtend gebeld met hevige pijn en ‘s middags gelijk geholpen. Na wat foto’s bleek een zenuwbehandeling noodzakelijk ivm een ontsteking. Na overleg meteen uitgevoerd en binnen 45 minuten pijnvrij geholpen. De persoonlijke begeleiding maakt deze praktijk uniek. Ondanks wat angst en spanning heeft dit leuke team mij er erg goed doorheen geholpen.
Eric

Met het hele gezin

Al jaren ga ik naar deze praktijk. Eerst nog persoonlijk door tandarts Koelewijn geholpen. Daarna verhuisde ik naar Amsterdam Noord maar vanwege de goede ervaringen ben ik bij deze praktijk gebleven. Inmiddels ga ik met mijn eigen gezin naar deze praktijk.
Marco Felix

Blijf klant

Super vriendelijk (je krijgt als je mazzel hebt zelfs een korte kaakmassage) en kundige tandartsen en mondhygiënisten. Woon niet meer in Amsterdam maar blijf hier graag klant!
Vera Verweij

Geholpen na ongeval

Na een fiets ongeval waarbij ik vijf tanden gedeeltelijk kwijt was fantastisch geholpen. Kreeg van mijn eigen tandarts gisteren weer complimenten voor de schoonheid en kwaliteit waarmee mijn tanden hersteld zijn bij deze praktijk.
Martine Verweij
d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share