receptionist

Boek afspraak

Fill this form

Mijn doel is samen met het team u voldoende te informeren en de mondzorg te bieden die u nodig heeft.

Net voor de Corona pandemie besloot ik om een andere weg te nemen binnen mijn carrière in de luchtvaart, en ben ik sinds maart 2020 werkzaam als receptioniste bij Tandartspraktijk Zuidoost. Tandartspraktijk Zuidoost is een fijne en gezellige praktijk waar verschillende culturen bijeen komen. Het leuke team en de goede werksfeer zorgen voor een optimale samenwerking, en de variatie in mijn werkzaamheden zorgt er voor dat het werk niet eentonig word. Naast mijn functie als receptioniste vind ik het ook heel belangrijk om in mijn dagelijks leven mijn kennis te verbreden en plezier te maken met mijn familie. Mijn doel is samen met het team u voldoende te informeren en de mondzorg te bieden die u nodig heeft. Hopend u binnenkort van harte te verwelkomen bij Tandartspraktijk Zuidoost. .

Specialisme
Diploma
BIG
Werkdagen

Snel geholpen

In de ochtend gebeld met hevige pijn en ‘s middags gelijk geholpen. Na wat foto’s bleek een zenuwbehandeling noodzakelijk ivm een ontsteking. Na overleg meteen uitgevoerd en binnen 45 minuten pijnvrij geholpen. De persoonlijke begeleiding maakt deze praktijk uniek. Ondanks wat angst en spanning heeft dit leuke team mij er erg goed doorheen geholpen.
Eric

Met het hele gezin

Al jaren ga ik naar deze praktijk. Eerst nog persoonlijk door tandarts Koelewijn geholpen. Daarna verhuisde ik naar Amsterdam Noord maar vanwege de goede ervaringen ben ik bij deze praktijk gebleven. Inmiddels ga ik met mijn eigen gezin naar deze praktijk.
Marco Felix

Blijf klant

Super vriendelijk (je krijgt als je mazzel hebt zelfs een korte kaakmassage) en kundige tandartsen en mondhygiënisten. Woon niet meer in Amsterdam maar blijf hier graag klant!
Vera Verweij

Geholpen na ongeval

Na een fiets ongeval waarbij ik vijf tanden gedeeltelijk kwijt was fantastisch geholpen. Kreeg van mijn eigen tandarts gisteren weer complimenten voor de schoonheid en kwaliteit waarmee mijn tanden hersteld zijn bij deze praktijk.
Martine Verweij
d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share