Mondhygiënste

Boek afspraak

Fill this form

"Hoi ik ben Jessie, één van de mondhygiënisten. Ik heb mijn diploma behaald aan de Hogeschool Inholland en ben nu alweer een tijdje werkzaam bij TPZO.

Het is een fijne praktijk met een goede werksfeer én met de leukste patiënten van Amsterdam! Ik heb zelf een aantal jaar in Zuidoost gewoond en voel me dan ook verbonden met de buurt en mijn patiënten. Naast mondhygiënist ben ik ook nog singer-songwriter en ben ik in mijn vrije tijd bezig met zingen en het maken van muziek. Ik heb in verschillende praktijken gewerkt, maar nergens heb ik zo een fijne werksfeer gehad als bij TPZO."
Specialisme
Diploma
Hogeschool Inholland
BIG
Werkdagen
Thursday Friday

Snel geholpen

In de ochtend gebeld met hevige pijn en ‘s middags gelijk geholpen. Na wat foto’s bleek een zenuwbehandeling noodzakelijk ivm een ontsteking. Na overleg meteen uitgevoerd en binnen 45 minuten pijnvrij geholpen. De persoonlijke begeleiding maakt deze praktijk uniek. Ondanks wat angst en spanning heeft dit leuke team mij er erg goed doorheen geholpen.
Eric

Met het hele gezin

Al jaren ga ik naar deze praktijk. Eerst nog persoonlijk door tandarts Koelewijn geholpen. Daarna verhuisde ik naar Amsterdam Noord maar vanwege de goede ervaringen ben ik bij deze praktijk gebleven. Inmiddels ga ik met mijn eigen gezin naar deze praktijk.
Marco Felix

Blijf klant

Super vriendelijk (je krijgt als je mazzel hebt zelfs een korte kaakmassage) en kundige tandartsen en mondhygiënisten. Woon niet meer in Amsterdam maar blijf hier graag klant!
Vera Verweij

Geholpen na ongeval

Na een fiets ongeval waarbij ik vijf tanden gedeeltelijk kwijt was fantastisch geholpen. Kreeg van mijn eigen tandarts gisteren weer complimenten voor de schoonheid en kwaliteit waarmee mijn tanden hersteld zijn bij deze praktijk.
Martine Verweij
d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share