Tandarts

Boek afspraak

Fill this form

"Mijn naam is Monica van der Vleuten. Als stagiair ben ik begonnen bij Tandartspraktijk Zuidoost waarbij het team en de patiëntengroep mij goed zijn bevallen.

Inmiddels ben ik afgestudeerd tandarts en nog steeds blij met de praktijk. In mijn werk als tandarts richt ik me op algemene tandheelkunde met een duurzaam resultaat als doel. Middels open en geduldige communicatie behaal ik een goede behandelrelatie. In mijn vrijetijd ontdek ik graag leuke plekjes in Nederland of daarbuiten.
Specialisme
Diploma
BIG
19930327902
Werkdagen
Monday Thursday

Snel geholpen

In de ochtend gebeld met hevige pijn en ‘s middags gelijk geholpen. Na wat foto’s bleek een zenuwbehandeling noodzakelijk ivm een ontsteking. Na overleg meteen uitgevoerd en binnen 45 minuten pijnvrij geholpen. De persoonlijke begeleiding maakt deze praktijk uniek. Ondanks wat angst en spanning heeft dit leuke team mij er erg goed doorheen geholpen.
Eric

Met het hele gezin

Al jaren ga ik naar deze praktijk. Eerst nog persoonlijk door tandarts Koelewijn geholpen. Daarna verhuisde ik naar Amsterdam Noord maar vanwege de goede ervaringen ben ik bij deze praktijk gebleven. Inmiddels ga ik met mijn eigen gezin naar deze praktijk.
Marco Felix

Blijf klant

Super vriendelijk (je krijgt als je mazzel hebt zelfs een korte kaakmassage) en kundige tandartsen en mondhygiënisten. Woon niet meer in Amsterdam maar blijf hier graag klant!
Vera Verweij

Geholpen na ongeval

Na een fiets ongeval waarbij ik vijf tanden gedeeltelijk kwijt was fantastisch geholpen. Kreeg van mijn eigen tandarts gisteren weer complimenten voor de schoonheid en kwaliteit waarmee mijn tanden hersteld zijn bij deze praktijk.
Martine Verweij
d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share