preventieassistente

Boek afspraak

Fill this form

"Ik ben begonnen bij TZPO, omdat ik daar kansen op het gebied van scholing zag en ook aangeboden kreeg. Wat ik leuk vind dat het werken met mensen voorop staat. Dit maakt elke dag anders en elke behandeling anders.

In het dagelijks leven ben ik ook moeder en hou ik me bezig met dingen waar ik mijn creativiteit uit kan halen. Ik ben zelf geboren in Zuidoost. Buiten mijn werk om ben ik ook vaak in Zuidoost te vinden omdat ik er veel familie en vrienden heb wonen. Hiernaast doe ik er soms ook mijn boodschappen.

Ik heb Marketing & Communicatie gestudeerd en ben zonder tandheelkundige achtergrond bij TPZO begonnen. Ik ben in 3 jaar tijd in en met de praktijk enorm gegroeid, waardoor ik het gevoel heb dat ik er al 10 jaar werk. Dat maakt het voor mij heel bijzonder.
Specialisme
Diploma
BIG
Werkdagen

Snel geholpen

In de ochtend gebeld met hevige pijn en ‘s middags gelijk geholpen. Na wat foto’s bleek een zenuwbehandeling noodzakelijk ivm een ontsteking. Na overleg meteen uitgevoerd en binnen 45 minuten pijnvrij geholpen. De persoonlijke begeleiding maakt deze praktijk uniek. Ondanks wat angst en spanning heeft dit leuke team mij er erg goed doorheen geholpen.
Eric

Met het hele gezin

Al jaren ga ik naar deze praktijk. Eerst nog persoonlijk door tandarts Koelewijn geholpen. Daarna verhuisde ik naar Amsterdam Noord maar vanwege de goede ervaringen ben ik bij deze praktijk gebleven. Inmiddels ga ik met mijn eigen gezin naar deze praktijk.
Marco Felix

Blijf klant

Super vriendelijk (je krijgt als je mazzel hebt zelfs een korte kaakmassage) en kundige tandartsen en mondhygiënisten. Woon niet meer in Amsterdam maar blijf hier graag klant!
Vera Verweij

Geholpen na ongeval

Na een fiets ongeval waarbij ik vijf tanden gedeeltelijk kwijt was fantastisch geholpen. Kreeg van mijn eigen tandarts gisteren weer complimenten voor de schoonheid en kwaliteit waarmee mijn tanden hersteld zijn bij deze praktijk.
Martine Verweij
d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share