Endodontoloog

Boek afspraak

Fill this form

"Tandartspraktijk Zuidoost is een super leuke praktijk met een team van verschillende tandartsen die streven de dagelijkse uitdagingen in onze vak op het beste manier te gaan oplossen.

De endontologie is een van de meest uitdagende delen van de tandheelkunde juist omdat alles op een micro niveau gebeurd. De precieze werk met details kan ongelofelijk belonend zijn.

Behalve tandarts gespecialiseerd in endontologie, ben ik ook mama van drie kinderen, die doet met ze naschoolse activiteiten en sport. Ik heb passie voor reizen en geschiedenis. Ik ben in veel landen geweest. Ik heb Bulgaarse roots en ben in Bulgarije afgestudeerd. Ik droom ervan om een echte wereldreis te maken. Mijn andere hobbies zijn: fotografie, mineralen en antiek kunst. In mijn vrije tijd lees ik graag. Ik breng bezoek aan musea en vind ik het heerlijk met vrienden te gaan fietsen en nieuwe plekken van Amsterdam te gaan ontdekken."
Specialisme
Diploma
BIG
19910708302
Werkdagen
Monday Tuesday

Snel geholpen

In de ochtend gebeld met hevige pijn en ‘s middags gelijk geholpen. Na wat foto’s bleek een zenuwbehandeling noodzakelijk ivm een ontsteking. Na overleg meteen uitgevoerd en binnen 45 minuten pijnvrij geholpen. De persoonlijke begeleiding maakt deze praktijk uniek. Ondanks wat angst en spanning heeft dit leuke team mij er erg goed doorheen geholpen.
Eric

Met het hele gezin

Al jaren ga ik naar deze praktijk. Eerst nog persoonlijk door tandarts Koelewijn geholpen. Daarna verhuisde ik naar Amsterdam Noord maar vanwege de goede ervaringen ben ik bij deze praktijk gebleven. Inmiddels ga ik met mijn eigen gezin naar deze praktijk.
Marco Felix

Blijf klant

Super vriendelijk (je krijgt als je mazzel hebt zelfs een korte kaakmassage) en kundige tandartsen en mondhygiënisten. Woon niet meer in Amsterdam maar blijf hier graag klant!
Vera Verweij

Geholpen na ongeval

Na een fiets ongeval waarbij ik vijf tanden gedeeltelijk kwijt was fantastisch geholpen. Kreeg van mijn eigen tandarts gisteren weer complimenten voor de schoonheid en kwaliteit waarmee mijn tanden hersteld zijn bij deze praktijk.
Martine Verweij
d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share