Mondhygiëniste

Boek afspraak

Fill this form

"Sinds augustus 2020 werk ik met veel plezier bij Tandartspraktijk Zuidoost als mondhygiëniste.

In 2018 ben ik afgestuurd aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Hier heb ik tijdens mijn minor meer inzichten gekregen betreft kindertandheelkunde. Nu mag ik mijn kwaliteiten uitoefenen in een gezellig en vooral professionele praktijk, waarbij de patiëntenzorg op nummer één staat.

Graag help ik mijn patiënten aan een mooi en vooral gezonde mond. Mijn doel is dan ook om mijn patiënten op een vriendelijke en professionele wijze te helpen aan de optimale mondgezondheid."
Specialisme
Diploma
Hogeschool Arnhem en Nijmegen
BIG
Werkdagen
Monday Wednesday Thursday

Snel geholpen

In de ochtend gebeld met hevige pijn en ‘s middags gelijk geholpen. Na wat foto’s bleek een zenuwbehandeling noodzakelijk ivm een ontsteking. Na overleg meteen uitgevoerd en binnen 45 minuten pijnvrij geholpen. De persoonlijke begeleiding maakt deze praktijk uniek. Ondanks wat angst en spanning heeft dit leuke team mij er erg goed doorheen geholpen.
Eric

Met het hele gezin

Al jaren ga ik naar deze praktijk. Eerst nog persoonlijk door tandarts Koelewijn geholpen. Daarna verhuisde ik naar Amsterdam Noord maar vanwege de goede ervaringen ben ik bij deze praktijk gebleven. Inmiddels ga ik met mijn eigen gezin naar deze praktijk.
Marco Felix

Blijf klant

Super vriendelijk (je krijgt als je mazzel hebt zelfs een korte kaakmassage) en kundige tandartsen en mondhygiënisten. Woon niet meer in Amsterdam maar blijf hier graag klant!
Vera Verweij

Geholpen na ongeval

Na een fiets ongeval waarbij ik vijf tanden gedeeltelijk kwijt was fantastisch geholpen. Kreeg van mijn eigen tandarts gisteren weer complimenten voor de schoonheid en kwaliteit waarmee mijn tanden hersteld zijn bij deze praktijk.
Martine Verweij
d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share