Receptioniste

Boek afspraak

Fill this form

"Ik ben Sylvia en werk sinds juni 2018 bij tandartspraktijk Zuidoost. Voordat ik hier kwam werken heb ik jaren “rondgezworven” bij diversen tandartspraktijken, na 7 jaar wou ik de tandheelkunde vaarwel zeggen en iets heel anders doen. Totdat ik via een assistente die hier werkzaam is erop werd gewezen dat er een receptioniste werd gevraagd.

Ik ben het toch nog één keer gaan proberen en dat is de beste keuze geweest die ik heb gemaakt! Het is een hele fijne gezellige praktijk. Iedereen staat voor elkaar klaar. Het is erg druk en hectisch en toch hebben we ook tijd voor een grap en een lach.

Achter de balie ben ik op m'n best. Gastvrouw zijn en de mensen een warm welkom heten is mij op het lijf geschreven. Amsterdam Zuidoost was onbekend voor mij, wat mij vooral opvalt is de openheid van de mensen en vooral de jongeren zijn zo ontzettend beleefd. Ik hoop nog heel wat jaartjes hier te mogen en blijven werken
Specialisme
Diploma
BIG
Werkdagen

Snel geholpen

In de ochtend gebeld met hevige pijn en ‘s middags gelijk geholpen. Na wat foto’s bleek een zenuwbehandeling noodzakelijk ivm een ontsteking. Na overleg meteen uitgevoerd en binnen 45 minuten pijnvrij geholpen. De persoonlijke begeleiding maakt deze praktijk uniek. Ondanks wat angst en spanning heeft dit leuke team mij er erg goed doorheen geholpen.
Eric

Met het hele gezin

Al jaren ga ik naar deze praktijk. Eerst nog persoonlijk door tandarts Koelewijn geholpen. Daarna verhuisde ik naar Amsterdam Noord maar vanwege de goede ervaringen ben ik bij deze praktijk gebleven. Inmiddels ga ik met mijn eigen gezin naar deze praktijk.
Marco Felix

Blijf klant

Super vriendelijk (je krijgt als je mazzel hebt zelfs een korte kaakmassage) en kundige tandartsen en mondhygiënisten. Woon niet meer in Amsterdam maar blijf hier graag klant!
Vera Verweij

Geholpen na ongeval

Na een fiets ongeval waarbij ik vijf tanden gedeeltelijk kwijt was fantastisch geholpen. Kreeg van mijn eigen tandarts gisteren weer complimenten voor de schoonheid en kwaliteit waarmee mijn tanden hersteld zijn bij deze praktijk.
Martine Verweij
d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share