Tandarts

Boek afspraak

Fill this form

"Mijn naam is Teresa Abadia Gaméz. In de zomer 2020 kon ik me aan de team van TPZO aansluiten. En wat een goede beslissing was dat!

Na twee een half jaar wonend in het oosten van Nederland, was ik een nieuwe uitdaging aan toe. Ik was blij dat ik terecht kon bij TPZO. Het is een bijzondere praktijk, waar de beste zorg aan de patiënten wordt gegeven, maar ook aan de medewerkers. Een jong, leuk en enthousiast team die een mooie visie deelt en ook met enorm veel aandacht en plezier voor een goede samenwerking gaat.

Ik kom oorspronkelijk uit Madrid, Spanje. Daar ben ik in 2010 afgestudeerd. Het tandarts worden was een duidelijke keuze voor mij, want ik kom uit een familie van zorgverleners en ik hou van werken met mijn handen. Na vijf jaar gewerkt te hebben als kindertandarts en beugeltandarts besloot ik om naar Nederland te gaan. Om zo een nieuwe uitdaging aan te gaan en mocht ik hier weer algemeen tandheelkunde verrichten.

Ik ben erachter gekomen dat ik ook een speciaal gevoel heb voor restauratieve een esthetische tandheelkunde en dat doe ik nu ook met veel plezier. Ik vind namelijk alle kanten van de tandheelkunde leuk, zolang mijn patiënten blij zijn en wij samen aan leuke oplossingen komen.

Als stadsmens voel ik me thuis in Amsterdam. Ik hou van een simpel leven; een goede tijd met vrienden, lange wandelingen, lekker eten en sporten en in de zomer SUP (Stand-up paddle) ik graag door de grachten. Ik hou van kunst, muziek, filosofie en psychologie en ik wil in de toekomst een opleiding in een van deze velden volgen.

Ik zie u snel bij Tandartspraktijk Zuidoost!
Teresa Abadia Gaméz
Specialisme
Diploma
BIG
79923239602
Werkdagen
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday

Snel geholpen

In de ochtend gebeld met hevige pijn en ‘s middags gelijk geholpen. Na wat foto’s bleek een zenuwbehandeling noodzakelijk ivm een ontsteking. Na overleg meteen uitgevoerd en binnen 45 minuten pijnvrij geholpen. De persoonlijke begeleiding maakt deze praktijk uniek. Ondanks wat angst en spanning heeft dit leuke team mij er erg goed doorheen geholpen.
Eric

Met het hele gezin

Al jaren ga ik naar deze praktijk. Eerst nog persoonlijk door tandarts Koelewijn geholpen. Daarna verhuisde ik naar Amsterdam Noord maar vanwege de goede ervaringen ben ik bij deze praktijk gebleven. Inmiddels ga ik met mijn eigen gezin naar deze praktijk.
Marco Felix

Blijf klant

Super vriendelijk (je krijgt als je mazzel hebt zelfs een korte kaakmassage) en kundige tandartsen en mondhygiënisten. Woon niet meer in Amsterdam maar blijf hier graag klant!
Vera Verweij

Geholpen na ongeval

Na een fiets ongeval waarbij ik vijf tanden gedeeltelijk kwijt was fantastisch geholpen. Kreeg van mijn eigen tandarts gisteren weer complimenten voor de schoonheid en kwaliteit waarmee mijn tanden hersteld zijn bij deze praktijk.
Martine Verweij
d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share