Invisalign beugel

Invisalign beugel

Invisalign beugel

Wel een beugel dragen maar zonder dat iemand het ziet? Dat doet u met de Invisalign beugel. Bij Tandartspraktijk Zuid Oost wordt u door een gespecialiseerde professional geholpen en begeleid tijdens de behandeling. Ontdek hoe de Invisalign beugel het beste van twee werelden combineert, een recht en gezond gebit en toch een stralende glimlach.

Gezondere tanden met de Invisalign beugel

Een correctie van uw gebit kan goed zijn voor de gezondheid van uw tanden. Rechtere tanden zijn makkelijker schoon te houden en dat verkleint de kans op gaatjes en tandvleesklachten aanzienlijk. Het is een vorm van preventie waar u later uw voordeel mee doet. Een Invisalign beugel past uw tanden zodanig aan dat ze zich geleidelijk aan gaan verplaatsen of draaien.

Waarom een Invisalign beugel in plaats van een gewone beugel?

Maar een beugel dragen is voor veel mensen op zijn zachtst gezegd niet ideaal. Uw gebit is een heel sprekend onderdeel van het gezicht en dat verbergt u liever niet achter een beugel. Bovendien is het met een beugel niet bepaald makkelijk om uw gebit goed schoon te houden. De Invisalign beugel past perfect over uw tanden en sluit naadloos aan op uw tandvleeslijn. U kunt de beugel tot wel 22 uur per dag comfortabel dragen maar kunt hem ook makkelijk uitnemen. Dat is een stuk prettiger bij het poetsen en flossen van uw tanden.

Plan een consult in met de Invisalign specialist

Via de website kunt u in een bericht aangeven geïnteresseerd te zijn in de Invisalign beugel. Een receptioniste neemt dan contact met u op om een afspraak in te plannen met de Invisalign specialist van Tandartspraktijk Zuid Oost.

 

Afspraak maken

U kunt ons bereiken op (020) 705 9637 (Florijn) / 0206906031 (Bijlmerdreef).

Als wij gesloten zijn kunt u contact opnemen met Tandartsspoedpraktijk OLVG

Tandartsspoedpraktijk OLVG
Oosterpark 9
1091 AC Amsterdam
0900-8602

 

Behandelingen

 


tandartsbehandeling.jpg

BEUGEL EN VULLINGEN


tandartszuidoost (1).jpg

WORTELKANAALBEHANDELING


Kunstgebit.jpg

KUNSTGEBIT EN IMPLANTATEN


Onzichtbare+Beugel.jpg

ONZICHTBARE BEUGEL / INVISALIGN

d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share