Over Ons

Wie zijn wij

Over ons

Het is onze passie om hoogwaardige tandheelkunde beschikbaar te maken aan alle inwoners van Zuidoost. Dit realiseren we door ons vast te houden aan onze vier kernwaardes, die onze visie ondersteunen. De kernwaardes zijn: gastvrij, geweldig, gedreven en groei.
d
Gastvrij

Iedere patiënt is onze gast, die we warm willen ontvangen.

s
Geweldig

In alles wat we doen en zeggen, willen we graag excellent zijn.

d
Gedreven

We werken vanuit passie en doen graag iets extra's voor jou.

d
Groei

Iedereen bij ons ontwikkelt, leert en groeit een leven lang.

Reviews

Wat anderen zeggen

Ik ben altijd zeer angstig geweest voor tandartsen. Ik heb slechte ervaringen gehad in mijn jeugd. Dit jaar word ik 69 jaar. Maar sinds ik bij deze praktijk loop, heb ik geen angsten meer. Ik kan deze praktijk voor iedereen aanbevelen. Wat een lieve artsen, ik word altijd zeer lief en goed geholpen. Alle lof voor deze praktijk. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Mieke
Reviews

Wat anderen zeggen

Sinds dit jaar ingeschreven bij Tandartspraktijk Zuidoost en tot op heden alleen maar goede ervaringen! Zowel de tandartsen als assistentes zijn vriendelijk, behulpzaam en assertief. Een probleem waar ik al jaren mee liep en waar bij mijn vorige tandartsen niet serieus naar gekeken werd, werd hier direct aangepakt en opgelost. Het personeel denkt graag mee (ook financieel) wat ik erg fijn vind, en de periodieke controle/reiniging zijn erg grondig!
Marinka
Reviews

Wat anderen zeggen

Hele fijne praktijk waar ik al jaren kom, met professionele tandartsen en mondhygiënisten die je de juiste adviezen geven. Ook mijn dochtertje komt hier regelmatig voor poetsinstructie en controles. Handig dat ze ook 2 locaties hebben in zuidoost, dus altijd mogelijk om een afspraak te maken wanneer het jou uitkomt.
Tanya
Reviews

Wat anderen zeggen

Iedere ervaring staat op zich, ben sinds jaren patiënt van deze praktijk. Van wortelkanaalbehandeling tot implantaat, van "gewone" controle tot mondhygiëne. Nooit enige slechte ervaring gehad, medewerkers zijn kundig en betrokken en met dit kwaliteitsniveau blijf ik nog jaren patiënt!
Rene Diemen
Reviews

Wat anderen zeggen

Mondhygiëniste SONJA is echt een topper! Super lief, neemt de tijd, werkt voorzichtig, geeft duidelijke uitleg! Super blij met haar! Receptionisten ook toppers!
Melania
Reviews

Wat anderen zeggen

Na een fiets ongeval waarbij ik vijf tanden gedeeltelijk kwijt was fantastisch geholpen. Kreeg van mijn eigen tandarts gisteren weer complimenten voor de schoonheid en kwaliteit waarmee mijn tanden hersteld zijn bij deze praktijk.
Martine Verweij
Reviews

Wat anderen zeggen

Ik vond het nooit leuk om naar de tandarts te gaan, maar sinds ik bij deze praktijk ben, heb ik daar nooit meer problemen mee gehad. Dankzij de tandarts toufeek Ahamad aangezien zijn werk hem onberispelijk maakt. Hij begroet me altijd met een glimlach en zijn uitleggen zijn duidelijker dan water.
Naiara Cicilia
Reviews

Wat anderen zeggen

Ondanks mijn angst probleem een hele fijne behandeling gehad en geen extra kosten gehad voor een veel uitgebreidere ‘controle’ dan normaal!
Eline de Vries
Reviews

Wat anderen zeggen

Al sinds 2013 patiënt bij TPZO en super tevreden over hun dienstverlening. Bij de kennismaking aangegeven dat ik erg angstig ben voor de tandarts. TPZO gaat hier zo goed mee om, ze nemen de tijd en leggen alles stap voor stap uit. Mijn wensen kan ik altijd uitspreken en hier wordt naar geluisterd. Vele vrienden en familie zijn door mijn ervaring overgestapt naar deze praktijk en ook zij zijn super tevreden!
Demi-Ann Van Marle
Reviews

Wat anderen zeggen

Een heel fijne praktijk, kundige medewerkers en tandartsen, ze letten goed op je, ruime openingstijden en ze hebben echt een hart voor de buurtbewoners
Erik Sengers
s

Maak een afspraak

Kom langs in de praktijk. Vul hieronder je gegevens in.

  d

  Per conubia nostra, per inceptos hime
  Mauris in erat justom etone. Per conub
  per inceptos hime naeos.

  Where to find us

  Social Share