Tandartspraktijk Zuidoost

SpotlightDit is Radi Pirinska

Dit is Radi Pirinska

Dit is Radi Pirinska

Tandarts Radi Pirinska is opgeleid in Bulgarije en woont inmiddels al jaren in Nederland. Ze is gespecialiseerd in de endodontologie; de wortelkanaalbehandelingen. Radi vindt het belangrijk om haar patiënten goed mee te nemen in het proces. De behandeling wordt uitgebreid uitgelegd. Ze werkt van onder de microscoop. Deze maakt de kies drie keer groter, zodat ze op de vierkante millimeter kan werken.

Hoe werkt een wortelkanaalbehandeling?

Als het tandweefsel ontstoken is, dan moet dat verwijderd worden. Het geneest niet meer uit zichzelf. Tijdens een wortelkanaalbehandeling verwijdert de tandarts dit ontstoken tandweefsel. De behandeling gebeurt onder een plaatselijke verdoving als het tandweefsel nog deels ‘levend’ is. Als het al helemaal is afgestorven, dan is een verdoving niet nodig.

Er worden röntgenfoto’s gemaakt, zodat de tandarts het verloop van de behandeling goed in kaart kan brengen. Vervolgens wordt de tand of kies opengemaakt en wordt het ontstoken weefsel verwijderd. Daarna wordt het kanaal gereinigd en worden de kanalen weer gevuld. Na de behandeling maakt de tandarts de tand of kies weer dicht met een vulling.

Specialisten in de praktijk
Vroeger moest je naar een specialistenpraktijk om behandeld te worden. Tegenwoordig kun je gewoon naar de tandartspraktijk komen. In Nederland zijn maar honderd specialisten. Radi is één van de beste van Nederland en zij is iedere maandag en dinsdag bij ons in de praktijk aanwezig. Heb jij last van ontstoken tandweefsel? Maak hier een afspraak om behandeld te worden.

d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share