Tandartspraktijk Zuidoost

GebitHoe word ik oud met gezonde tanden?

Hoe word ik oud met gezonde tanden?

Het is tegenwoordig helemaal niet meer onrealistisch om ervan uit te gaan dat je tachtig of misschien wel negentig jaar oud wordt. Sommige mensen tikken zelfs de honderd aan. Een oude leeftijd bereiken, doen velen inmiddels niet meer met een kunstgebit. De tanden blijven hedendaags gezonder. De nieuwe generatie senioren worden oud met hun eigen tanden. Hoe bereid je je nu voor op ouder worden met je eigen gebit?

In onze praktijk bieden we zestigers (en alle andere geïnteresseerden) aan om met hen een plan op te stellen voor hun gebit. We gaan er samen voor zorgen dat de mond in topgezondheid blijft. Dat begint bij een goede basis. Door de mondhygiëne op pijl te houden blijft het fundament van de gezondheid intact. Poetsen, flossen en de halfjaarlijkse controle zijn de ingrediënten voor een goede mondhygiëne.

Ziekte of wijzigingen in het eetpatroon kunnen ervoor zorgen dat de mondgezondheid achteruitgaat. Ook kan de ouderdom ervoor zorgen dat je minder handig wordt in het schoonmaken van je gebit. Daarom willen we graag helpen, adviseren en voorkomen dat het gebit (verder) achteruitgaat.

Daarnaast zorgen we ervoor dat kiezen die gerestaureerd zijn toch nog zo’n twintig of dertig jaar meekunnen. We kiezen voor duurzame reparatie. Dan moet je denken aan kronen, bruggen of implantaten. Grote oude vullingen worden vervangen. Op deze manier creëren we sterk en gezond gebit. Heb je interesse in het opstellen van een plan voor jouw gebit? Of wil je meer informatie? Neem hier contact met ons op. 

d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share