Tandartspraktijk Zuidoost

AlgemeenIn 100 dagen tandartsassistent

In 100 dagen tandartsassistent

Zelden hebben we met z’n allen zo’n gek jaar beleefd. Het afgelopen jaar heeft ons gedwongen creatiever, vindingrijker en flexibeler te zijn. Wat kan wel? Een goede vraag, met een verrassend antwoord. Zo is het mogelijk om je in 100 dagen om te scholen tot tandartsassistent. Anouk, Nikee en Rajae gingen deze uitdaging aan.

 Veel (jonge) mensen die in de horeca werkzaam waren, moesten noodgedwongen stoppen met hun werk door het coronavirus. Een aantal van hen wilden we de gelegenheid bieden te komen werken in de praktijk. Anouk, Nikee en Rajae hebben voor het avontuur gekozen om zich in 100 dagen te laten omscholen tot tandartsassistent. Via Dentallect, een online opleidingsplatform voor onder andere tandartsassistenten, hebben ze zich ondergedompeld in de wereld van de mondheelkunde. 

Hier zie je hun verhaal:

De kennis die ze opgedaan hebben via het online learning systeem kunnen ze in praktijk brengen en zo leren ze praktijkgericht het vak kennen. “Het gaat om wat je eigen grenzen zijn en dat je die verlegd. Dat je elke keer gewoon meer wilt leren.” Vertelt Anouk in de video. Ben jij ook in voor een avontuur en bereid nieuwe dingen te leren? Ben je nieuwsgierig geworden en heb je zin om aan de slag te gaan? Neem contact met ons op! Klik hier of bel: 020 705 96 37.

d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share