Tandarts

Boek afspraak

Fill this form

"Mijn naam is Alexandra Kesselring. Ik werk sinds 5 jaar met veel plezier bij Tandartspraktijk Zuidoost, de leuke patiënten en fijne collega’s maken het werken in deze praktijk elke dag weer een feest!

Graag stel ik u op uw gemak in de stoel en help ik u om uw gebit weer gezond te krijgen. In 2012 ben ik afgestudeerd aan ACTA in Amsterdam en sindsdien heb ik in meerdere praktijken gewerkt en veel aan bij- en nascholing gedaan. Mijn bijzondere interesse ligt bij de esthetische tandheelkunde, maar ik doe ook alle algemene behandelingen en door mijn rustige karakter behandel ik veel kinderen en patiënten met tandartsangst."
Specialisme
Diploma
BIG
49917466602
Werkdagen
Monday Tuesday Wednesday Thursday

Snel geholpen

In de ochtend gebeld met hevige pijn en ‘s middags gelijk geholpen. Na wat foto’s bleek een zenuwbehandeling noodzakelijk ivm een ontsteking. Na overleg meteen uitgevoerd en binnen 45 minuten pijnvrij geholpen. De persoonlijke begeleiding maakt deze praktijk uniek. Ondanks wat angst en spanning heeft dit leuke team mij er erg goed doorheen geholpen.
Eric

Met het hele gezin

Al jaren ga ik naar deze praktijk. Eerst nog persoonlijk door tandarts Koelewijn geholpen. Daarna verhuisde ik naar Amsterdam Noord maar vanwege de goede ervaringen ben ik bij deze praktijk gebleven. Inmiddels ga ik met mijn eigen gezin naar deze praktijk.
Marco Felix

Blijf klant

Super vriendelijk (je krijgt als je mazzel hebt zelfs een korte kaakmassage) en kundige tandartsen en mondhygiënisten. Woon niet meer in Amsterdam maar blijf hier graag klant!
Vera Verweij

Geholpen na ongeval

Na een fiets ongeval waarbij ik vijf tanden gedeeltelijk kwijt was fantastisch geholpen. Kreeg van mijn eigen tandarts gisteren weer complimenten voor de schoonheid en kwaliteit waarmee mijn tanden hersteld zijn bij deze praktijk.
Martine Verweij
d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share