implantoloog / parodontoloog

Boek afspraak

Fill this form

"Mijn naam is Kyra Chatzivasileiou. In 2019 ben ik als tandarts specialist implantologie en parodontologie komen werken bij Tandartspraktijk Zuidoost.

Ik ben opgeleid aan drie universiteiten. In mijn geboorteland Griekenland werd ik algemeen tandarts. In Duitsland promoveerde ik met tandvlees behandelingen tot parodontoloog. En in Nederland specialiseerde ik mij nog verder tot implantoloog. Ik werk met veel plezier op deze fijne praktijk in een multiculturele omgeving. In mijn vrije tijd houd ik van boeken lezen, van reizen over de wereld en van uit eten gaan." Kyra staat als implantoloog ingeschreven bij de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI). Tevens is zij lid van de International Team for Implantology (ITI) en bij de Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT) geregistreerd.
Specialisme
Diploma
BIG
19919757602
Werkdagen
Tuesday Thursday

Snel geholpen

In de ochtend gebeld met hevige pijn en ‘s middags gelijk geholpen. Na wat foto’s bleek een zenuwbehandeling noodzakelijk ivm een ontsteking. Na overleg meteen uitgevoerd en binnen 45 minuten pijnvrij geholpen. De persoonlijke begeleiding maakt deze praktijk uniek. Ondanks wat angst en spanning heeft dit leuke team mij er erg goed doorheen geholpen.
Eric

Met het hele gezin

Al jaren ga ik naar deze praktijk. Eerst nog persoonlijk door tandarts Koelewijn geholpen. Daarna verhuisde ik naar Amsterdam Noord maar vanwege de goede ervaringen ben ik bij deze praktijk gebleven. Inmiddels ga ik met mijn eigen gezin naar deze praktijk.
Marco Felix

Blijf klant

Super vriendelijk (je krijgt als je mazzel hebt zelfs een korte kaakmassage) en kundige tandartsen en mondhygiënisten. Woon niet meer in Amsterdam maar blijf hier graag klant!
Vera Verweij

Geholpen na ongeval

Na een fiets ongeval waarbij ik vijf tanden gedeeltelijk kwijt was fantastisch geholpen. Kreeg van mijn eigen tandarts gisteren weer complimenten voor de schoonheid en kwaliteit waarmee mijn tanden hersteld zijn bij deze praktijk.
Martine Verweij
d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share