Receptionist / Backoffice medewerker

Boek afspraak

Fill this form

"Ik werk bij TPZO omdat ik ervan hou om mensen te helpen, de zorg is echt iets wat mij op mijn lijf is geschreven. Het voelt als thuiskomen.

Ik vind de diversiteit bij TPZO ontzettend leuk, de verschillende culturen die Amsterdam Zuidoost heeft, daar hou ik van.

In mijn dagelijks leven ben ik moeder van twee geweldige kinderen. Ik hou van skaten en wandelen en films kijken en concerten bezoeken. Ik heb mode & handel gestudeerd maar wist na mijn studie niet precies wat ik wilde, via via kwam ik bij TPZO terecht in 2007 en daar startte een nieuwe carrière en nu 14,5 jaar later werk ik hier nog steeds met veel plezier.
Specialisme
Diploma
BIG
Werkdagen

Snel geholpen

In de ochtend gebeld met hevige pijn en ‘s middags gelijk geholpen. Na wat foto’s bleek een zenuwbehandeling noodzakelijk ivm een ontsteking. Na overleg meteen uitgevoerd en binnen 45 minuten pijnvrij geholpen. De persoonlijke begeleiding maakt deze praktijk uniek. Ondanks wat angst en spanning heeft dit leuke team mij er erg goed doorheen geholpen.
Eric

Met het hele gezin

Al jaren ga ik naar deze praktijk. Eerst nog persoonlijk door tandarts Koelewijn geholpen. Daarna verhuisde ik naar Amsterdam Noord maar vanwege de goede ervaringen ben ik bij deze praktijk gebleven. Inmiddels ga ik met mijn eigen gezin naar deze praktijk.
Marco Felix

Blijf klant

Super vriendelijk (je krijgt als je mazzel hebt zelfs een korte kaakmassage) en kundige tandartsen en mondhygiënisten. Woon niet meer in Amsterdam maar blijf hier graag klant!
Vera Verweij

Geholpen na ongeval

Na een fiets ongeval waarbij ik vijf tanden gedeeltelijk kwijt was fantastisch geholpen. Kreeg van mijn eigen tandarts gisteren weer complimenten voor de schoonheid en kwaliteit waarmee mijn tanden hersteld zijn bij deze praktijk.
Martine Verweij
d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share