Mondhygiëniste

Boek afspraak

Fill this form

"Sinds 2018 ben ik woonachtig in Nederland. In 2000 studeerde ik af als Jeugdtandverzorger in Suriname. Deze studie is gelijkgesteld aan dat van de mondhygiënist.

Het mooie van dit vak is dat door een goed inzicht van wat er in uw mond speelt, ik de situatie in uw mond kan verbeteren. Het doel is een gezonde mond voor de rest van uw leven waarbij ik u graag samen met de rest van het team help.

Met veel plezier ben ik sinds maart 2021 verbonden aan Tandartspraktijk Zuidoost. Een praktijk die hoogwaardige tandheelkunde biedt aan iedereen in de buurt. In de korte tijd dat ik hier werkzaam ben, heb ik een prettige sfeer ervaren met mijn collega’s en de patiënten. Ik kijk uit naar een mooie tijd met veel positieve ontwikkelingen.

U kunt mij zien in de praktijk van maandag tot en met donderdag.
Specialisme
Diploma
BIG
Werkdagen
Monday Tuesday Wednesday Thursday

Snel geholpen

In de ochtend gebeld met hevige pijn en ‘s middags gelijk geholpen. Na wat foto’s bleek een zenuwbehandeling noodzakelijk ivm een ontsteking. Na overleg meteen uitgevoerd en binnen 45 minuten pijnvrij geholpen. De persoonlijke begeleiding maakt deze praktijk uniek. Ondanks wat angst en spanning heeft dit leuke team mij er erg goed doorheen geholpen.
Eric

Met het hele gezin

Al jaren ga ik naar deze praktijk. Eerst nog persoonlijk door tandarts Koelewijn geholpen. Daarna verhuisde ik naar Amsterdam Noord maar vanwege de goede ervaringen ben ik bij deze praktijk gebleven. Inmiddels ga ik met mijn eigen gezin naar deze praktijk.
Marco Felix

Blijf klant

Super vriendelijk (je krijgt als je mazzel hebt zelfs een korte kaakmassage) en kundige tandartsen en mondhygiënisten. Woon niet meer in Amsterdam maar blijf hier graag klant!
Vera Verweij

Geholpen na ongeval

Na een fiets ongeval waarbij ik vijf tanden gedeeltelijk kwijt was fantastisch geholpen. Kreeg van mijn eigen tandarts gisteren weer complimenten voor de schoonheid en kwaliteit waarmee mijn tanden hersteld zijn bij deze praktijk.
Martine Verweij
d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share