receptionist / backoffice medewerker

Boek afspraak

Fill this form

"Drie jaar geleden kwam ik hier binnen als oproepkracht bij de receptie, inmiddels mag ik hier fulltime mijn skills ontwikkelen en ervaring opdoen als gevolg van mijn afgeronde studie Bedrijfskunde MER in Amsterdam.

Drie jaar geleden kwam ik hier binnen als oproepkracht bij de receptie, inmiddels mag ik hier fulltime mijn skills ontwikkelen en ervaring opdoen als gevolg van mijn afgeronde studie Bedrijfskunde MER in Amsterdam. De diversiteit in mijn werkdagen, collega’s en vooral patiënten maken dat ik elke dag weer met plezier op de praktijk ben. Hopelijk kan ik dit nog voor een lange tijd combineren met mijn passie voor reizen en het kennismaken met nieuwe mensen & culturen, hiervoor zit ik natuurlijk qua werklocatie in de ideale hoek van Amsterdam! Benieuwd ben ik naar wat wij als groot & divers team nog gaan bereiken met onze praktijk, maar benieuwd ben ik ook naar u en uw ervaringen bij ons, hopelijk tot snel!
Specialisme
Diploma
BIG
Werkdagen

Snel geholpen

In de ochtend gebeld met hevige pijn en ‘s middags gelijk geholpen. Na wat foto’s bleek een zenuwbehandeling noodzakelijk ivm een ontsteking. Na overleg meteen uitgevoerd en binnen 45 minuten pijnvrij geholpen. De persoonlijke begeleiding maakt deze praktijk uniek. Ondanks wat angst en spanning heeft dit leuke team mij er erg goed doorheen geholpen.
Eric

Met het hele gezin

Al jaren ga ik naar deze praktijk. Eerst nog persoonlijk door tandarts Koelewijn geholpen. Daarna verhuisde ik naar Amsterdam Noord maar vanwege de goede ervaringen ben ik bij deze praktijk gebleven. Inmiddels ga ik met mijn eigen gezin naar deze praktijk.
Marco Felix

Blijf klant

Super vriendelijk (je krijgt als je mazzel hebt zelfs een korte kaakmassage) en kundige tandartsen en mondhygiënisten. Woon niet meer in Amsterdam maar blijf hier graag klant!
Vera Verweij

Geholpen na ongeval

Na een fiets ongeval waarbij ik vijf tanden gedeeltelijk kwijt was fantastisch geholpen. Kreeg van mijn eigen tandarts gisteren weer complimenten voor de schoonheid en kwaliteit waarmee mijn tanden hersteld zijn bij deze praktijk.
Martine Verweij
d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share