Tandarts

Boek afspraak

Fill this form

"Mijn naam is Peter Koelewijn. Twintig jaar geleden startte ik na mijn opleiding aan ACTA Amsterdam als jonge tandarts op een kamer in een tandartsengroep aan de Bijlmerdreef. Ik werd verliefd op de Bijlmer en op het vak en de mooie mensen in deze buurt.

Tandarts zijn in dit stadsdeel is voor mij altijd een missie geweest. Ik wil graag mensen beter maken en mooier, blijer en gezonder laten vertrekken uit de praktijk dan hoe ze kwamen. De voldoening die mij dit geeft is nog iedere dag reden om met veel plezier te werken aan de mooiste tandheelkunde voor alle mensen in deze veelkleurige buurt.

Tegenwoordig doe ik naast mijn werk als algemeen tandarts binnen onze praktijk ook de nascholing en begeleid opleidingen van medewerkers. Deze opleiding noemen we de TPZO Academy. Ik heb altijd veel plezier gehad in het opleiden en ontwikkelen van talentvolle jonge mensen. Een leven lang leren is het motto van iedere medewerker bij TPZO. We werken samen met de universiteit en de hogeschool voor mondzorgkunde en begeleiden ieder jaar vele studenten op tot mondzorg professionals.

Naast mijn passie voor tandheelkunde, opleiden en Amsterdam Zuidoost houd ik van hardlopen, lezen en klassieke muziek. Ik ben getrouwd met een prachtige lieve vrouw en heb drie schatten van kinderen in de puber leeftijd.

Mijn levensmotto: Geniet van vandaag, wees dankbaar voor het verleden en besef dat het beste nog moet komen. Peter Koelewijn
Specialisme
Diploma
ACTA Amsterdam
BIG
59050125702
Werkdagen
Monday

Snel geholpen

In de ochtend gebeld met hevige pijn en ‘s middags gelijk geholpen. Na wat foto’s bleek een zenuwbehandeling noodzakelijk ivm een ontsteking. Na overleg meteen uitgevoerd en binnen 45 minuten pijnvrij geholpen. De persoonlijke begeleiding maakt deze praktijk uniek. Ondanks wat angst en spanning heeft dit leuke team mij er erg goed doorheen geholpen.
Eric

Met het hele gezin

Al jaren ga ik naar deze praktijk. Eerst nog persoonlijk door tandarts Koelewijn geholpen. Daarna verhuisde ik naar Amsterdam Noord maar vanwege de goede ervaringen ben ik bij deze praktijk gebleven. Inmiddels ga ik met mijn eigen gezin naar deze praktijk.
Marco Felix

Blijf klant

Super vriendelijk (je krijgt als je mazzel hebt zelfs een korte kaakmassage) en kundige tandartsen en mondhygiënisten. Woon niet meer in Amsterdam maar blijf hier graag klant!
Vera Verweij

Geholpen na ongeval

Na een fiets ongeval waarbij ik vijf tanden gedeeltelijk kwijt was fantastisch geholpen. Kreeg van mijn eigen tandarts gisteren weer complimenten voor de schoonheid en kwaliteit waarmee mijn tanden hersteld zijn bij deze praktijk.
Martine Verweij
d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share