preventieassistente

Boek afspraak

Fill this form

"Hai, mijn naam is Rachel en ik ben sinds juli 2021 weer terug bij Tandartspraktijk Zuidoost!

Na bijna 11 jaar hier werkzaam te zijn geweest als preventieassistente heb ik een korte uitstap gemaakt naar een andere praktijk maar ik ben weer terug. Tandartspraktijk Zuidoost is waar mijn hart ligt! Ik hou met veel bezig met het opleiden van nieuwe collega's en het team van assistenten naar een nog hoger niveau te brengen! Ook assisteer ik graag de tandarts en beugeltandarts en blijf ik mezelf ontwikkelen in alle nieuwe technieken die de praktijk in huis heeft."
Specialisme
Diploma
BIG
Werkdagen

Snel geholpen

In de ochtend gebeld met hevige pijn en ‘s middags gelijk geholpen. Na wat foto’s bleek een zenuwbehandeling noodzakelijk ivm een ontsteking. Na overleg meteen uitgevoerd en binnen 45 minuten pijnvrij geholpen. De persoonlijke begeleiding maakt deze praktijk uniek. Ondanks wat angst en spanning heeft dit leuke team mij er erg goed doorheen geholpen.
Eric

Met het hele gezin

Al jaren ga ik naar deze praktijk. Eerst nog persoonlijk door tandarts Koelewijn geholpen. Daarna verhuisde ik naar Amsterdam Noord maar vanwege de goede ervaringen ben ik bij deze praktijk gebleven. Inmiddels ga ik met mijn eigen gezin naar deze praktijk.
Marco Felix

Blijf klant

Super vriendelijk (je krijgt als je mazzel hebt zelfs een korte kaakmassage) en kundige tandartsen en mondhygiënisten. Woon niet meer in Amsterdam maar blijf hier graag klant!
Vera Verweij

Geholpen na ongeval

Na een fiets ongeval waarbij ik vijf tanden gedeeltelijk kwijt was fantastisch geholpen. Kreeg van mijn eigen tandarts gisteren weer complimenten voor de schoonheid en kwaliteit waarmee mijn tanden hersteld zijn bij deze praktijk.
Martine Verweij
d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share