Preventieassistente

Boek afspraak

Fill this form

"Hoi! Ik ben Romy en ik werk sinds januari 2021 met veel plezier bij tandartspraktijk Zuidoost.

Na jaren in de horeca gewerkt te hebben, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Toen heb de kans gekregen om mij in 100 dagen om te scholen tot tandartsassistente en dat bevalt me heel erg goed! Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk en het geeft mij een voldaan gevoel om iedereen de beste zorg te verlenen.

Ik hou van het diverse publiek in Amsterdam Zuidoost en dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet. Ik ben een echte doorbijter en ik ben niet bang om mijn tanden ergens in te zetten (haha). Maar ik beloof dat ik niemand in de tandartsstoel zal bijten, dus ik zal jullie ontvangen met een lach!
Specialisme
Diploma
BIG
Werkdagen

Snel geholpen

In de ochtend gebeld met hevige pijn en ‘s middags gelijk geholpen. Na wat foto’s bleek een zenuwbehandeling noodzakelijk ivm een ontsteking. Na overleg meteen uitgevoerd en binnen 45 minuten pijnvrij geholpen. De persoonlijke begeleiding maakt deze praktijk uniek. Ondanks wat angst en spanning heeft dit leuke team mij er erg goed doorheen geholpen.
Eric

Met het hele gezin

Al jaren ga ik naar deze praktijk. Eerst nog persoonlijk door tandarts Koelewijn geholpen. Daarna verhuisde ik naar Amsterdam Noord maar vanwege de goede ervaringen ben ik bij deze praktijk gebleven. Inmiddels ga ik met mijn eigen gezin naar deze praktijk.
Marco Felix

Blijf klant

Super vriendelijk (je krijgt als je mazzel hebt zelfs een korte kaakmassage) en kundige tandartsen en mondhygiënisten. Woon niet meer in Amsterdam maar blijf hier graag klant!
Vera Verweij

Geholpen na ongeval

Na een fiets ongeval waarbij ik vijf tanden gedeeltelijk kwijt was fantastisch geholpen. Kreeg van mijn eigen tandarts gisteren weer complimenten voor de schoonheid en kwaliteit waarmee mijn tanden hersteld zijn bij deze praktijk.
Martine Verweij
d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share