Receptioniste

Boek afspraak

Fill this form

"Hoi, ik ben Sylvia en werk sinds maart 2019 met veel plezier bij de receptie van Tandartspraktijk Zuidoost.

We zijn een hecht en gezellig team en onze spirit is om zo veel mogelijk patiënten gastvrij te mogen ontvangen en op de juiste manier te kunnen helpen met hun mondgezondheid. Ik ben graag met mensen in contact. In de praktijk komen veel mensen uit verschillende culturen, elke dag is weer anders wat het werk erg leuk maakt.

Ik heb 22 jaar lang bij de receptie gewerkt in een hotel, maar toch gekozen om mijn droom van vroeger achterna te gaan en in de mondzorg een baan te zoeken. Graag wil ik nog meer kennis opdoen zodat ik patiënten nog beter te woord kan staan en kan helpen. Bij Tandartspraktijk Zuidoost is het mogelijk om te groeien en dat voelt goed.

Samen met mijn man woon ik in Mijdrecht. Wij genieten in de lente en zomermaanden van ons stukje grond op de Vinkeveense Plassen. Verder lees ik graag.

Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen in één van onze praktijken aan de Florijn of Bijlmerdreef.
Specialisme
Diploma
BIG
Werkdagen

Snel geholpen

In de ochtend gebeld met hevige pijn en ‘s middags gelijk geholpen. Na wat foto’s bleek een zenuwbehandeling noodzakelijk ivm een ontsteking. Na overleg meteen uitgevoerd en binnen 45 minuten pijnvrij geholpen. De persoonlijke begeleiding maakt deze praktijk uniek. Ondanks wat angst en spanning heeft dit leuke team mij er erg goed doorheen geholpen.
Eric

Met het hele gezin

Al jaren ga ik naar deze praktijk. Eerst nog persoonlijk door tandarts Koelewijn geholpen. Daarna verhuisde ik naar Amsterdam Noord maar vanwege de goede ervaringen ben ik bij deze praktijk gebleven. Inmiddels ga ik met mijn eigen gezin naar deze praktijk.
Marco Felix

Blijf klant

Super vriendelijk (je krijgt als je mazzel hebt zelfs een korte kaakmassage) en kundige tandartsen en mondhygiënisten. Woon niet meer in Amsterdam maar blijf hier graag klant!
Vera Verweij

Geholpen na ongeval

Na een fiets ongeval waarbij ik vijf tanden gedeeltelijk kwijt was fantastisch geholpen. Kreeg van mijn eigen tandarts gisteren weer complimenten voor de schoonheid en kwaliteit waarmee mijn tanden hersteld zijn bij deze praktijk.
Martine Verweij
d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share