Tandarts voor onzichtbare beugels

Boek afspraak

Fill this form

"Mijn naam is Victoria Vera. Ik vind het team, de patiënten en de omgeving heel fijn. Ik voel me thuis. Ik kom iedere dag graag naar mijn werk.

Tandartspraktijk Zuidoost is een deel van mijn familie geworden. We hebben al de moderne apparatuur en materialen die ik graag wil gebruiken om de beste zorg aan mijn patiënten te kunnen bieden. Tandartspraktijk Zuidoost geeft mij de vrijheid en de ruimte om te groeien als tandarts. Dan kan ik naast de algemene tandheelkunde, me nog meer verdiepen in specialiteiten die ik heb. Dan moet je denken aan onzichtbare beugels, conservatieve esthetiek tandheelkunde, uitgebreid slijtage behandelingen en wortelkanaalbehandelingen. Ik ben moeder van twee lieve dochters. Pilates helpt me om mijn rug en nek gezond te houden. Nieuwe retaurants ontdekken, salsa dansen en tuinieren vind ik ook heel leuk. Ik kom uit Spanje en ik heb in Engeland gewerkt en gewoond. Tussendoor ben ik twee maanden naar India gegaan voor vrijwilligerswerk. En nu woon ik in Nederland. Het mooiste van Amsterdam Zuidoost vind ik de fantastische culturele diversiteit. Op een dag, spreek ik Spaans, Engels en Nederlands!
Specialisme
Diploma
BIG
09917691502
Werkdagen
Monday Tuesday Thursday Friday

Snel geholpen

In de ochtend gebeld met hevige pijn en ‘s middags gelijk geholpen. Na wat foto’s bleek een zenuwbehandeling noodzakelijk ivm een ontsteking. Na overleg meteen uitgevoerd en binnen 45 minuten pijnvrij geholpen. De persoonlijke begeleiding maakt deze praktijk uniek. Ondanks wat angst en spanning heeft dit leuke team mij er erg goed doorheen geholpen.
Eric

Met het hele gezin

Al jaren ga ik naar deze praktijk. Eerst nog persoonlijk door tandarts Koelewijn geholpen. Daarna verhuisde ik naar Amsterdam Noord maar vanwege de goede ervaringen ben ik bij deze praktijk gebleven. Inmiddels ga ik met mijn eigen gezin naar deze praktijk.
Marco Felix

Blijf klant

Super vriendelijk (je krijgt als je mazzel hebt zelfs een korte kaakmassage) en kundige tandartsen en mondhygiënisten. Woon niet meer in Amsterdam maar blijf hier graag klant!
Vera Verweij

Geholpen na ongeval

Na een fiets ongeval waarbij ik vijf tanden gedeeltelijk kwijt was fantastisch geholpen. Kreeg van mijn eigen tandarts gisteren weer complimenten voor de schoonheid en kwaliteit waarmee mijn tanden hersteld zijn bij deze praktijk.
Martine Verweij
d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share