Tandartspraktijk Zuidoost

VullingenBang voor de tandarts?

Bang voor de tandarts?

Ben je bang voor de tandarts? Krijg je zweethanden als je denkt aan een bezoek? Ben je bang voor pijn of heb je eerder een nare ervaring gehad waardoor je nu liever niet meer gaat? Misschien houd je er niet van om de controle los te moeten laten? Of schaam je je voor je gebit? Dit kunnen allemaal redenen zijn om de tandarts te mijden. In Nederland geeft 40% van de bevolking aan angst voor de tandarts te hebben. Het is een veelvoorkomend probleem waar we graag een einde aan maken.

Jij hebt de controle

Om je te kunnen helpen is het belangrijk dat je weet dat we niets tegen jouw wil in doen. Jij hebt de controle. Tijdens je eerste consult voeren we alleen een gesprek. Je mag zelf bepalen wat er wel en niet gaat gebeuren. We nemen uitgebreid de tijd voor je om je uit te leggen hoe de behandeling eruit gaat zien. Samen met jou gaan we voor een goede ervaring.

Geen pijn

Een behandeling hoeft tegenwoordig helemaal geen pijn meer te doen. We werken met geavanceerde verdovingstechnieken, die alle pijn tijdens de behandeling wegnemen. Als je een nare ervaring hebt gehad bij de tandarts, dan willen we je helpen om in alle rust en in een vriendelijke atmosfeer je behandeling in te gaan. In de praktijk hebben we verschillende angsttandartsen, die gespecialiseerd zijn in het helpen van mensen met angst voor de tandarts.

Een mooie glimlach

Hoe je gebit er ook uitziet, wij helpen je graag aan een stralende lach. We zien dagelijks heel veel verschillende gebitten. Het is onze passie om al onze cliënten aan een mooie glimlach te helpen. Wij kijken niet op van de staat van een gebit en zien ieder gebit als waardevolle uitdaging om er een gezond geheel van te maken. Dat geldt ook voor jouw gebit.

Ben jij bang voor de tandarts? Laat het ons weten. We nemen de tijd voor je en kijken samen met jou naar een passende oplossing. Maak hier een afspraak.

d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share