Tandartspraktijk Zuidoost

SpotlightIn de spotlight: tandarts Teresa Abadia Gámez

In de spotlight: tandarts Teresa Abadia Gámez

Bezoek je de praktijk dan kom je hoogstwaarschijnlijk verschillende medewerkers tegen. Wie zijn al deze medewerkers precies en waar houden ze naast hun werk nog meer van? Tijd om daarachter te komen.

Wij stellen aan je voor: Teresa Abadia Gámez

“In de zomer van 2020 kon ik me bij het team van TPZO aansluiten. En wat een goede beslissing was dat! Na twee en een half jaar in het oosten van Nederland te hebben gewoond, was ik aan een nieuwe uitdaging toe. Daarom was ik blij dat ik terecht kon bij TPZO.

Het is een bijzondere praktijk waar de beste zorg aan de patiënten wordt gegeven, maar ook aan de medewerkers. Het is een jong, leuk en enthousiast team, die een mooie visie deelt en ook met enorme aandacht en plezier samenwerkt.

Ik kom oorspronkelijk uit Madrid, Spanje, en ben daar in 2010 afgestudeerd. Dat ik tandarts zou worden, was een duidelijke keuze voor mij. Ik kom namelijk uit een familie van zorgverleners en daarnaast hou ik van werken met mijn handen. Na vijf jaar werkervaring te hebben opgebouwd als kindertandarts en beugeltandarts besloot ik om voor een nieuwe uitdaging naar Nederland te gaan. Hier kon ik weer algemene tandheelkunde verrichten.

Ik ben erachter gekomen dat ik ook een speciale passie heb voor restauratieve en esthetische tandheelkunde. Dat doe ik nu ook met veel plezier. Ik vind namelijk alle kanten van tandheelkunde leuk, zo lang mijn patiënten blij zijn en wij samen tot goede oplossingen komen.

Als stadsmens, voel ik me thuis in Amsterdam. Ik hou van het simpele leven; goede tijden met vrienden hebben, lange wandelingen, lekker eten en sporten en in de zomer SUP (Stand-up paddle) ik graag door de grachten. Ik hou van kunst, muziek, filosofie en psychologie, en ik wil in de toekomst een opleiding in een van deze velden volgen.

Ik zie u snel bij Tandartspraktijk Zuidoost!

d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share