Tandartspraktijk Zuidoost

SpotlightIn the spotlight: Mildred

In the spotlight: Mildred

Bezoek je de praktijk dan kom je hoogstwaarschijnlijk verschillende medewerkers tegen. Wie zijn al deze medewerkers precies en waar houden ze naast hun werk nog meer van? Tijd om daarachter te komen.

 “Tandartspraktijk Zuidoost is een praktijk die hoogwaardige tandheelkunde biedt aan iedereen in de buurt. Dat vind ik erg mooi om te zien. Sinds maart 2021 ben ik werkzaam bij de praktijk. In de korte tijd dat ik hier werk, ervaar ik een heel prettige sfeer bij zowel mijn collega’s als de patiënten.

In 2018 ben ik in Nederland komen wonen. Ik studeerde in 2000 af als Jeugdtandverzorger in Suriname. Deze studie is te vergelijken met die van de mondhygiënist. Wat ik zo mooi vind aan dit vak is dat ik door een goed inzicht van de mond te krijgen, de toestand van de mond kan verbeteren. We gaan voor een gezonde mond voor de rest van je leven. Daar werk ik, samen met al mijn collega’s, hard aan.

Ik kijk ontzettend uit naar de komende tijd en ben benieuwd naar alle positieve ontwikkelingen.”

d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share