Tandartspraktijk Zuidoost

GebitZo ziet onze VIP-behandeling eruit

Zo ziet onze VIP-behandeling eruit

Onze VIP-behandeling is niet alleen beschikbaar voor een aantal gelukkigen, maar echt voor iedereen. Door de VIP-behandeling hoef je maar één keer een afspraak te maken. Je komt voor een controle en daarnaast worden je tanden gereinigd. Tijdens de behandeling is er extra aandacht voor je gehele mondverzorging en wordt er gekeken naar de conditie van je gebit. 

VIP staat voor Verzorging (schoonmaken), Instructie (uitleggen) en Preventie (voorkomen). Een goede mondverzorging is bevorderlijk voor je algemene gezondheid. Bij de VIP-behandeling zorgen we niet alleen voor een gezond en schoon gebit. Je krijgt ook praktische adviezen die, mits ze worden opgevolgd, ervoor zorgen dat het ontstaan van gaatjes aanzienlijk minder wordt. 

Als je een VIP-behandeling hebt geboekt, word je ontvangen door een preventieassistente. De assistente reinigt je gebit, behandelt eventuele tandsteen of tandplaque en geeft daarnaast instructies om je mondgezondheid op peil te houden. Denk bijvoorbeeld aan adviezen over eet- en drinkgewoontes. Daarna volgt de controle bij de tandarts.  

Omdat zowel de tandarts als de preventieassistente naar je gebit kijken tijdens de behandeling, worden eventuele problemen sneller gezien. Je tanden en kiezen krijgen een opfrisbeurt en worden helemaal schoon en glad gepolijst. Met een stralende en frisse mond loopt je bij ons de deur weer uit. 

Kom je langs voor een VIP-behandeling? Maak hier een afspraak.

d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share