Tandartspraktijk Zuidoost

SpotlightIn the spotlight: Romy 

In the spotlight: Romy 

Bezoek je de praktijk dan kom je hoogstwaarschijnlijk verschillende medewerkers tegen. Wie zijn al deze medewerkers precies en waar houden ze naast hun werk nog meer van? Tijd om daarachter te komen.

“Hoi! Ik ben Romy en ik werk sinds januari 2021 met veel plezier bij tandartspraktijk Zuidoost. Na jaren in de horeca gewerkt te hebben, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik heb de kan gekregen om me in 100 dagen om te scholen tot tandartsassistente en dat bevalt me heel goed. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk en het geeft mij een voldaan gevoel om iedereen de beste zorg te verlenen.

Ik hou van de diversiteit in Amsterdam Zuidoost en dat geen enkele dag er hetzelfde uitziet. Ik ben een echte doorbijter en ik ben niet bang om mijn tanden ergens in te zetten (haha). Maar ik beloof dat ik niemand in de tandartsstoel zal bijten dus ik zal jullie ontvangen met een lach!”

d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share