Tandartspraktijk Zuidoost

SpotlightIn de spotlight: Phylicia

In de spotlight: Phylicia

Bezoek je de praktijk dan kom je hoogstwaarschijnlijk verschillende medewerkers tegen. Wie zijn al deze medewerkers precies en waar houden ze naast hun werk nog meer van? Tijd om daarachter te komen. 

“In 2018 ben ik zonder tandheelkundige achtergrond bij Tandartspraktijk Zuidoost begonnen. Ik heb Marketing en Communicatie gestudeerd en besloot drie jaar geleden om een andere richting op te gaan. Ik ben bij TPZO gaan werken, omdat ik daar kansen op het gebied van scholing zag en ook aangeboden kreeg.

Ik ben zelf geboren in Zuidoost en ben buiten mijn werk vaak in Zuidoost te vinden, omdat ik er veel familie en vrienden heb wonen. Ik ken de regio goed en doe er geregeld mijn boodschappen. Daarnaast ben ik moeder en houd ik me in mijn vrije tijd bezig met allerlei dingen waar ik mijn creativiteit in kwijt kan.

De afgelopen drie jaar ben ik zowel in de praktijk, als met de praktijk enorm gegroeid, waardoor ik het gevoel heb dat ik er al tien jaar werk. Dat maakt het voor mij heel bijzonder. Ik vind ontzettend leuk om met veel verschillende mensen te werken. Zo is elke dag en elke behandeling anders.”

d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share